Dječji vrtić Cvrčak Virovitica započinje s novim ciklusom radionica za roditelje “Rastimo zajedno”: Evo kako se prijaviti

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Krajem studenoga Dječji vrtić Cvrčak Virovitica planira započeti s novim ciklusom radionica za roditelje „Rastimo zajedno”.

Program radionica s roditeljima “Rastimo zajedno” namijenjen je roditeljima djece do četvrte godine života. Sastoji se od 11 radionica u trajanju od po dva sata na kojima se  koriste različiti oblici rada: kratka predavanja uz PPT prezentacije, vježbe i rad na različitim zadacima, razgovori na određenu temu i razmjena iskustva u malim ili većim skupinama, kratki filmovi s različitim temama. Dobro je planirati sudjelovanje na svim radionicama, jer se teme nadovezuju.

Teme o kojima će roditelji više saznati na radionicama su: Granice: zašto i kako?, Slušanje – važna vještina roditeljstva, Kako dijete uči o svijetu oko sebe?, Roditeljske odgovornosti, Biti roditelj – utjecaji i izbori.

– Svi sudionici će dobiti mapu sa svim pisanim prilozima i stručnim tekstovima. Interes za sudjelovanjem na radionici treba se potvrditi na mob 099 659 5516 – SMS porukom (dobit ćete potvrdu vaše prijave) ili mail ravnateljica@cvrcakvt.hr. Prijave traju do 17. studenoga 2022. Broj prisutnih je ograničen. Radionice mogu polaziti i roditelji čija djeca nisu upisana u Vrtić. Radionice su za sve besplatne – kažu iz Vrtića.

Prva radionica će se održati u utorak, 22. studenoga u 17,00 sati u zbornici, Zgrada 3 (uprava), a za daljnji termini će se odrediti u dogovoru s roditeljima.

(www.icv.hr, sm)

Skip to content