Diva na Viroexpu 2022: Poznati VT frizerski salon uz nagrađivanu frizerku, Ivanu Vanjhal „preselit“ će u “sajamski grad”

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

„Ove godine sudjelujemo na dugo iščekivanom sajmu “Viroexpu“, stoji u obavijesti Frizerskog salona Diva, kojeg vodi višestruko nagrađivana frizerka Ivana Vanjhal sa svojom ekipom. Oni će na svojoj lokaciji u središtu Virovitice raditi do podneva 2. rujna, a tada se sele u “sajamski grad Viroexpa”. Pa oni, koji žele top frizure, pregled vlasišta, ili pak žele preporuke, konzultirati se „stoji li im bolje talijanka ili minival“, moći će to obaviti na Viroexpu koji se u Virovitici održava od 2. do 4. rujna.

Uz Vladu RH, pokrovitelji ovogodišnjeg sajma, koji će se u Virovitici održavati od 2. do 4. rujna su – Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.. Županija partner ovogodišnjeg sajma je Koprivničko-križevačka županija, a gospodarski partner su Hrvatske šume. (www.vpz.hr, Fotografija/ilustracija: Facebook Frizerski salon Diva)

Skip to content