Derbi u III. ŽNL zapad, milonovački Sokol dočekuje Dravu u borbi za naslov u ligi prvaka

nogometU okviru pretposljednjeg 17. kola u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi centar Suhopolje, koje je još prošlo kolo osiguralo naslov prvaka u subotu će na svom terenu ugostiti Orešac. Početak susreta je u 17 sati i 30 minuta. Preostale utakmice igraju se u nedjelju, također u 17 sati i 30 minuta, a parovi su: Tehničar – Brana, Slaven – Vaška, Slavonac – Borova, Graničar Žlebine – Stara Brezovica.

 

U nedjelju se u okviru 17. kola igraju utakmice u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi istok. Ćeralije i Kozice snage će međusobno odmjeriti u 14 sati i 30 minuta, a preostali parovi koji se igraju u 17 sati i 30 minuta su: Zrinski Noskovci – Zrinski Nova Bukovica, Meljani – Krčevina, Grabić – Mladost Bakić, Miholjac – Mladost Čađavica.

S početkom u 17 sati i 30 minuta u nedjelju se igraju utakmice 17. kola u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi zapad. U derbiju kola Sokol će na svom terenu ugostiti vodeću Dravu. Preostali parovi su: Otrovanec – Turnašica, Dinamo Kapela Dvor – Aršanj, Podravec – Sloga Dugo Selo, Mladost Vukosavljevica – Bilogorac. (www.icv.hr;

Skip to content