Delegacija Grada Virovitice i Flore na vodećem svjetskom sajmu – „Ifat Entsorga 2010

Sajam IFAT, koji se svake druge godine održava u Munchenu, najveći je i najvažniji stručni sajam za inovacije, novosti i usluge u području gospodarenja otpadom, vodom, otpadnim vodama i otpadnim sirovinama. Ove godine u periodu od 13.-17. rujna na više od 200.000 m²…1 1285160254Sajam IFAT, koji se svake druge godine održava u Munchenu, najveći je i najvažniji stručni sajam za inovacije, novosti i usluge u području gospodarenja otpadom, vodom, otpadnim vodama i otpadnim sirovinama. Ove godine u periodu od 13.-17. rujna na više od 200.000 m² izlagalo je 2.735 izlagača iz 49 zemalja, a sajam je posjetilo više od 110.000 stručnih posjetitelja iz 185 zemalja svijeta. Delegacija Grada Virovitice i Flore koju su ove godine predvodili gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i direktor Flore Željko Iharoš.

2 1285160254– Moram priznati da su moji prijatelji u Bavarskoj vidno su iznenađeni ostvarenim tehnološki dosegom našeg gradskog komunalca, kao i njihovim zahtjevima koji se odnose isključivo na primjenu najnovijih svjetskih tehnologija rekao je nakon posjeta Bavarskoj gradonačelnik Kirin, te posebno naglasio da je ovaj posjet iskoristio i za brojne susrete s svojim bavarskim prijateljima koje sam stekao u obavljanju dosadašnjih funkcija koji su mu osigurali i susret s potencijalnim ulagačima u virovitičke poduzetničke zone.

– Ne sumnjam da ćemo barem neke od ostvarenih kontakata u slijedećem razdoblju pretvoriti u poslovnu suradnju, kako na novim projektima tako i u poboljšanju pružanja postojećih usluga izjavio je Željko Iharoš direktor Flore.

Skip to content