Danima Otvorenih vrata počela nova era rada Gradske uprave Virovitica

Povodom useljenja u nove prostorije, interpolaciju i rekonstruiranu Palaču Pejačević, Grad Virovitica organizira Dane otvorenih vrata gradske uprave, u okviru kojih je, u četvrtak gradonačelnik Ivica Kirin sa svojim suradnicima upriličio prijem za direkore gradskih tvrtki, predstavnike institucija, dužnosnike te načelnike susjednih općina, koji su tom prilikom mogli razgledati nove prostorije gradske uprave.
– Gradska uprava nakon 20 godina podstanarstva napokon je uselila u nove i obnovljene prostorije interpolacije i Palaču Pejačević na Trgu kralja Zvonimira 1. U ovih 20 godina gradska uprava nalazila se na nekoliko lokacija, od prostorija Gradskog dvorca, prostorija Županijskog suda, lokacije u Ulici Stjepana Radića, bivše vojarne pa donedavno do prostorija na lokaciji Trga kralja Tomislava. Uz kompletnu gradsku upravu u nove prostore uselili su se i LAG Virovitički prsten i virovitička agencija VTA kao i gradska tvrtka Plin VTC tako da građani mogu ostvariti sve usluge na jednom mjestu.
– Sada više nismo u situaciji da moramo plaćati najam za prostore, a prilikom preseljenja vodili smo brigu i o trenutnoj situaciji te je tek dio neophodnog namještaja kupljen, dok je velika većina prostora, opremljena našim starim namještajem. Preseljenjem najavljujem da je počela i nova era u razvoju grada gdje u idućih desetak godina planiramo učiniti više za naš grad nego je učinjeno u proteklih nekoliko desetljeća – kazao je tom prilikom gradonačelnik Ivica Kirin.
Dan otvorenih vrata Gradske uprave u petak je organiziran i za građane, koji će od 10 sati moći razgledati sve prostorije Palače Pejačević i pobliže se upoznati s radom Gradske uprave.

Skip to content