Dani otvorenih vrata udruga 2015.

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Četvrtu godinu za redom manifestacija Dani otvorenih vrata udruga (DOVU) održat će se diljem Hrvatske u razdoblju od 27. do 30. svibnja 2015. Pozivamo gradove da se uključe u promoviranje DOVU 2015.

Cilj Dana otvorenih vrata udruga je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih te otvaranjem vrata udruga svim zainteresiranim građanima. Poseban je naglasak na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora čime se pridonosi većoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.

Organizator manifestacije, Ured za udruge, osigurat će promotivne materijale, izraditi i predstaviti novu web aplikaciju o udrugama te osigurati medijsku promociju na nacionalnom nivou. U Zagrebu, 27. svibnja planirano je središnje događanje na temu suradnje i razvoja, sukladno Europskoj godini razvoja. Najuspješnije udruge sudionici DOVU 2015. bit će nagrađene prigodnim nagradama.

Skip to content