Dani otvorenih vrata udruga 2015.

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom Dana otvorenih vrata udruga 2015.*, Udruga će i ove godine sudjelovati u realizaciji promicanja djelovanja i rada organizacija civilnog društva tako što će u petak 29.05.2015. godine u periodu od 09.00-16.00 sati otvoriti svoja vrata javnosti i svim zainteresiranim posjetiteljima.
Dan otvorenih vrata udruge 2015. provodi se diljem Hrvatske od 28.-30. svibnja kako bi udruge građanima približile svoje programe i sadržaje uz informiranje i uključivanje posjetitelja u brojne i različiti aktivnosti udruga.

Otvaranjem svojih vrata, Udruga nastoji približiti građanima rad i djelovanje Udruge te ih upoznati s programima i projektima koje Udruga provodi i koje je uspješno provodila. Posjetiteljima će uz informacije biti podijeljen i promotivni materijal s ciljem jasnijeg i boljeg upoznavanja svih područja djelovanja udruge.

Svi koji će sudjelovati u Danima otvorenih vrata 2015. (DOVU) potencijalni su osvajači prigodnih nagrada. Naime, prilikom posjeta udrugama građanima će biti uručene putovnice, a njihovo ispunjavanje ovisiti će o dobitniku nagrada. Na području Virovitičko-podravske županije svoja vrata otvorilo je 7 udruga koje građani imaju priliku posjetiti:

S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja
Češka beseda Virovitica
Društvo “Naša djeca” Slatina
Udruga distrofičara Virovitica – UDVIR
Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije “Veranda”
Udruga za promicanje i zaštitu ljudskih prava “SMS – sve možeš sam”
Udruga za zaštitu životinja Laki
* Dane otvorenih vrata udruga 2015. organizira ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva

Skip to content