Danas 3. sajam poslova

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica po treći put na području Virovitičko-podravske županije organizirati će SAJAM POSLOVA koji će se održati 16. ožujka u Virovitici.1 1268650500Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica po treći put na području Virovitičko-podravske županije organizirati će SAJAM POSLOVA koji će se održati 16. ožujka u Virovitici. Cilj sajma poslova je omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na regionalnom tržištu radne snage i povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja i gradnje karijere.

Sajam poslova će omogućiti svim nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, osobama koje žele promijeniti posao, te osobama koje žele graditi svoju karijeru direktan i osoban kontakt s predstavnicima poslodavaca koji pospješuju gospodarstvo Županije, informiranje o potrebama poslodavaca i raspoloživim radnim mjestima, o mogućnostima obrazovanja i stipendiranja na području Virovitičko-podravske županije.

Nadalje, nezaposlene osobe, učenici i studenti će imati priliku istražiti mogućnosti koje nudi računalni program »Moj izbor«. Sajam je zamišljen kao interaktivni susret gdje se na jednom mjestu može razgovarati s poslodavcima, ispuniti upitnik za posloprimce, saznati koja se znanja i vještine traže, informirati se o mogućnostima obrazovanja i stipendiranja na području Virovitičko-podravske županije.

Sajam poslova održat će se 16. ožujka u prostorijama Strukovne škole Virovitica, Vukovarska cesta 1. Njegovo trajanje predviđeno je od 12 do 17 sati, a u tom periodu poslodavci će na svojim info-pultovima davati informacije o svojim tvrtkama i slobodnim radnim mjestima. Partneri će također imati svoje izložbene info-pultove i prezentirati usluge.

12:00 Svečano otvorenje
12:00 – 17:00 Predstavljanje izlagača na izložbenim pultovima i putem multimedije
12:00 – 17:00 Računalni program „Moj izbor”
13:00 Prezentacije poslodavaca za zapošljavanje u sezoni na moru
17:00 Završetak sajma

BEKI D.O.O.,
FLORA-VTC D.O.O.,
ZAGREBAČKA BANKA – POSLOVNICA VIROVITICA,
PP ORAHOVICA D.D.,
PAN PARKET D.O.O.,
RENGEL TURIZAM,
CROMING D.O.O.,
PRVA STAMBENA ŠTEDIONICA,
ZAJEDNIČKI OBRT „ZORA”,
MINISTARSTVO OBRANE REPUBLIKE HRVATSKE,
RAIFFEISEN STAMBENA ŠTEDIONICA VIROVITICA,
POISON CITY D.O.O.,
WÜSTENROT STAMBENA ŠTEDIONICA,
„ŠUVAK” KLAONICA I PRERADA MESA,
DOM „VEDRANA”,
LIFE D.O.O.,
BLOO D.O.O.,
COSMOPOLITAN LIFE D.D.,
DEKRA – ZA PRIVREMENO ZAPOŠLJAVANJE D.O.O.,
ALLIANZ ZAGREB D.D.,
D-H PLASTENICI,
HERBAS D.O.O.,
ISTRATURIST UMAG,
SOLARIS D.D.,
PUSTARA VIŠNJICA D.O.O.,
PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ASPEKT,
STUDENTSKI SERVIS VIROVITICA.

Skip to content