Obilježen Dan mjesnog odbora Rezovac – blagdan sv. Ane

Prigodnim programom obilježen je Dan mjesnog odbora Rezovac – blagdan sv. Ane. Program je započeo misnim slavljima služenim u kapeli sv. Ane koje je predvodio župnik Pejo Oršulić.

 

 

 

 

U nedjeljnim popodnevnim satima održana je i svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Rezovac kojoj su između ostalih nazočili gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i privremeni pročelnik za komunalne poslove i graditeljstvo Grada Virovitice Marijo Klement.

Tom prigodom predsjednik Vijeća mjesnog odbora Rezovac mr. sc.Vladimir Reider u ime domaćina podsjetio je na brojne aktivnosti koje su odrađene u proteklom razdoblju između ostalog naglasivši da Rezovac danas mjesto ugodnog življenja koje infrastrukturno gledano ni po čemu ne zaostaje za ostalim dijelovima grada. Izrazio je i zadovoljstvo činjenicom da će se do 1. rujna planira obnoviti Područna škola te zahvalio Gradu Virovitici i gradonačelniku Ivici Kirinu na odličnoj suradnji.

Gradonačelnik Ivica Kirin pohvalio je rad Vijeća mjesnog odbora Rezovac kao jednog od najaktivnijih u gradu naglasivši da još predstoji dosta posla što se prvenstveno odnosi na izgradnju kanalizacije u Sjevernjaku i uređenje mjesnog doma.

Privremeni pročelnik Marijo Klement upoznao je nazočne sa činjenicom da su osigurana sredstva za rekonstrukciju mjesnog doma te da će se nakon Rokova krenuti u raspisivanje javnog natječaja te krenuti u realizaciju investicije koja bi trebala biti dovršena do kraja tekuće godine.

 Nakon svečane sjednice održan je i tradicionalni nogometni turnir te u večernjim satima i pučko veselje uz glazbeni sastav HIT.

Skip to content