DAN POLICIJE: Vježbama demonstrirali zašto su neophodni društvu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Policijska uprava virovitičko-podravska proslavila je Dan policije. Nakon odavanja počasti poginulim policajcima u Domovinskom ratu i svete mise u Župnoj crkvi sv. Roka, na prostoru virovitičke Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici djelatnici Interventne jedinice policije Virovitica odradili su pokazne vježbe, a održana je i izložba policijske opreme i tehnike koju koriste u svakodnevnom radu.
Vježbu i izložbu pogledali su, među ostalima i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa zamjenicima, Damirom Marenićem i Vlastom Honjek – Golinac, načelnik PU virovitičko-podravske Siniša Knežević, ravnatelji i direktori županijskih i gradskih tvrtki i institucija…

Oduševljeni viđenim bili su i učenici Osnovne škole Vladimir Nazor koji su pokaznim vježbama prisustvovali sa svojim učiteljicama. Očekivano, najviše ih je zainteresirala vježba obrane i uhićenja prilikom terorističkog napada.

Već tradicionalno na Dan policije izlažemo dio opreme koju Policijska uprava virovitičko-podravska koristi u svojem radu. Svake godine povećavamo i obnavljamo tu opremu. Po izrazima lica i oduševljenju djece koja su danas bila ovdje, vjerujem da su obje vježbe bile vrlo uspješne – rekao je načelnik PU virovitičko-podravske, Siniša Knežević. (virovitica.hr, icv.hr; fotografije: M. Rođak, M. Bašić)

Skip to content