Dan Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica – najbolja učenica Ljerka Koščak

Tradicionalnom Završnom priredbom danas je Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica obilježio Dan centra. U programu koji je održan u prostorijama Centra sudjelovali su brojni učenici, a između ostalih nazočili su mu i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i pročelnica Đurđica Aragović…1 1307624496Tradicionalnom Završnom priredbom danas je Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica obilježio Dan centra. U programu koji je održan u prostorijama Centra sudjelovali su brojni učenici, a između ostalih nazočili su mu i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i pročelnica Đurđica Aragović, svi ravnatelji virovitičkih osnovnih škola i Dječjeg vrtića Cvrčak, u ime Virovitičko-podravske županije pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vesna Šerepac …

2 1307624496U pozdravnom govoru ravnateljica Centra Marija Navara uz čestitke učiteljima i učenicima na odličnim rezultatima koje su postigli u protekloj školskoj godini navela je da škola trenutno broji 125 učenika i korisnika koji rade po programima koji su primjereni mogućnostima učenika te da je od ove godine pokrenut i program poludnevnog boravka za korisnike s intelektualnim teškoćama iznad 21. godine života. Ravnateljica je posebno istaknula dugogodišnji rad učenika u Školskoj zadruzi „Mali Mikeši“, Eko školi, kao i mnogobrojne aktivnosti koje učenici odrađuju u školskom vrtu i dvorištu škole.  

3 1307624496Prisutnima se je obratio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji je uz zahvalu svim učenicima i učiteljima na odličnim rezultatima koje su postigli obećao da će kao gradonačelnik učiniti sve što je u njegovoj moći da uskoro započne gradnja Centra za djecu sa posebnim potrebama koji će znatno popraviti uvjete za rad. 

4 1307624496U okviru programa koji su izveli učenici škole predstavljeni su i najuspješniji učenici i zaposlenici, a za najbolju učenicu škole proglašena je Ljerka Koščak.

5 1307624496Ravnateljica Centra uručila je i zahvalnice osobama, ustanovama i udrugama koji su se najviše istaknuli u pomaganju Centru. Zahvale su uručene gradonačelniku Grada ViroviticeIvici Kirinu, Virovitičko-podravskoj županiji, tvrtki Flora d.o.o., HP-Hrvatske pošte –podružnica Virovitica, Turističkoj zajednici Grada Virovitice, Gradskoj knjižnici i čitaonici,LC Vereucha, Informativnom centru Virovitica, Društvu naša djeca i novinarki Mirjani Vodopić.

Podijeljene su i jubilarne nagrade, a dobili su ih: Marijana Strija – 15 godina, Zvjezdana Glumac – 20 godina i Dubravka Periša 20 godina rada.Ispred Sindikata hrvatskih učitelja Melita Ključec uručila je posebnu nagradu umirovljenoj bivšoj zaposlenici Centra Jadranki Palm 

7 1307625291Nakon bogatog programa gradonačelnik Kirin podigao je zelenu zastava ispred Centra budući da je od 2003. godine Centar član eko-škole, a otvorena je i izložba učenika koja je postavljena u prostorijama škole.

8 1307625291

Skip to content