Daj 5 za Suncokret – poziv za sudjelovanje u humanitarnoj akciji

Daj 5 za SuncokretUdruga za sindrom Down Zagreb i Udruga za Down sindrom Virovitičko-podravske županije u suradnji sa City Centerom one organiziraju humanitarnu akciju pod nazivom Daj 5 za Suncokret! Akcija ima dva cilja: prikupiti sredstva za opremanje prostora te za stručno osoblje koje pomaže u radu osobama s Down sindromom.

Humanitarna akcija će se održati u sklopu rođendanskog vikenda City Centera one od 18. do 20. listopada na dvije lokacije: u City Centeru one West na Jankomiru prikupljat će se sredstva za Udrugu za sindrom Down Zagreb, a u City Centeru one East na Žitnjaku za Udrugu za Down sindrom Virovitičko-podravske županije. Čaša šampanjca i rođendanski muffinprodavat će se za 5 kuna, a fotografija s osobom iz javnog života za 10 kuna. Sav, na taj način prikupljeni prihod namijenjen je gore spomenutim udrugama. Trošak nabave svih muffina i šampanjaca kao i logistike te uslužnog osoblja cijele humanitarne priče snosi City Center one.

Pozivamo Vas da se odazovete ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji te svojim dolaskom pripomognete uspjehu i što višem prikupljenom iznosu  za Udruge. Od Vas se očekuje da posvetite sat vremena u animaciji posjetitelja kroz dijeljenje muffina i šampanjaca te fotografiranju s posjetiteljima. Mjesto humanitarne prodaje bit će otvoreno od 15 do 22 sata u petak, 18. listopada te od 10 do 22 sata u subotu i nedjelju, 19. i 20. listopada.

Vjerujemo da ćete znati prepoznati vrijedan i važan cilj ove akcije te pridonijeti njenom uspjehu.

Skip to content