Croatia osiguranje Zagreb osvojio 8. Međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete, Viro Virovitica zauzela sedmo mjesto

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Slavljem Croatia osiguranja Zagreb završio je 8. Međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete Virovitica 2014. Zagrebaši su u finalu deklasirali beogradskog Partizana 30:23. Viro Virovitica je osvojila sedmo mjesto slavivši protiv slovačkog Tatrana iz Prešova 21:16. Luka Moslavac je predvodio Virovitičane do pobjede sa sedam golova. Za Viro Viroviticu još su nastupili: Sabo, Ka. Godeč, Čaleta Car 1, Kr. Godeč 3, Hodak 1, Smiljčić 1, Smutni, Vuković, Rengel 2, Ferenčević 1, Burlić, Štimac, Starčević 1, Meter, Vašarević 4. Trener: Damir Vašarević.
U finalu turnira snage su odmjerili Croatia osiguranje Zagreb i Partizan iz Beograda. Bolji su bili Zagrepčani 30:23, a u utakmici za treće mjesto pobjedu je odnijelo Celje Pivovarna Laško iz Slovenije koje je svladalo Rukometnu akademiju Balić-Metličić iz Splita. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Pavlović iz Croatia osiguranja. Ivan Koncul iz RA Balić-Metličić najbolji je strijelac, a najbolji vratar turnira je Andrej Trnac iz Partizana.
Medalje i pehare uručili su predsjednica RK Viro Virovitice i zamjenica gradonačelnika Grada Virovitice, Željka Grahovac i Alen Bjelica, pročelnik za društvene djelatnosti grada Virovitice. Pokrovitelji turnira bili su Grad Virovitica, Virovitičko-podravska županija, Športska zajednica Grada Virovitice i Viro tvornica šećera Virovitica. Medijski su turnir pokrivali Informativni centar Virovitica, odnosno Radio Virovitica, Virovitički list i internetski portal www.icv.hr. Na turniru je nastupilo osam momčadi iz Slovenije, Slovačke, Mađarske, Srbije i Hrvatske, a organizatori turnira dobili su riječi hvale od svih klubova koji su nastupili i obećali da će doći i sljedeće godine.
Rezultati:
Utakmica za 7. mjesto
Viro Virovitica – Tatran Prešov 21:16
Utakmica za 5. mjesto
NEKA Academy – ŠR Karlovac 25:20
Utakmica za 3. mjesto
RA Balić-Metličić – Celje Pivovarna Laško 21:22
Finale
Croatia osiguranje Zagreb – Partizan Beograd 30:23
Konačni poredak
1. CO Zagreb
2. Partizan
3. Celje Pivovarna Laško
4. RA Balić-Metličić
5. NEKA Academy
6. ŠR Karlovac
7. Viro Virovitica
8. Tatran Prešov. (www.icv.hr

Skip to content