“COVID bus” u četvrtak, 17. lipnja u Rezovcu i Milanovcu – cijepiti se možete bez naručivanja

U ponedjeljak, 14. lipnja započelo je cijepljenje u „COVID“ busu kojim će se obići 49 naselja na području Virovitičko-podravske županije.

Početak cijepljenja ovim inovativnim načinom, uz domaćine – župana Igora Androvića, načelnika Općine Pitomača Željka Grgačića, saborskog zastupnika Josipa Đakića, Stožer civilne zaštite VPŽ na čelu s načelnikom Marijom Klementom, jučer su označili i ministar zdravstva dr. Vili Beroš, kao i ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo dr. Krunoslav Capak.

U „COVID busu“ na kojemu je jasno označen slogan “Misli na druge, cijepi se”, cijepit će se samo s Pfizer cjepivom i bus će u svakom naselju biti sat vremena. Za cijepljenje se ne treba naručivati. „COVID bus“ obići će ruralna mjesta na području VPŽ te građanima omogućiti cijepljenje “na kućnom pragu”, odnosno u blizini mjesnih i vatrogasnih domova.

U četvrtak, 17. lipnja bus će biti u virovitičkim prigradskim naseljima Rezovqac i Milanovac.

Ovom prilikom pozivam sve mještane Milanovca i Rezovca, ali i susjednih naselja, koji se žele cijepiti, a nisu u mogućnosti doći do Virovitice, da iskoriste ovu priliku. U oba naselja „COVID bus“ će biti u četvrtak, 17. lipnja i to u Rezovcu od 13,30 do 14,30 kod društvenog doma te u Milanovcu od 15,00 do 16,00 sati također kod društvenog doma, rekao je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. (virovitica.hr, icv.hr, fotografija: K. Toplak)

Skip to content