Cijena zemljišta u Poduzetničkim zonama Zapad od 50-250kn/m2

Grad Virovitica donesao je odluku o utvrđivanju cijene građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni Zapad I i Zapad II. U tijeku je izrada Urbanističkog plana uređenja za Poduzetničku zonu Zapad I i II.Grad Virovitica donesao je odluku o utvrđivanju cijene građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni Zapad I i Zapad II. U tijeku je izrada Urbanističkog plana uređenja za Poduzetničku zonu Zapad I i II. S obzirom da postoji interes investitora za spomenute zone, Grad Virovitica utvrdio je cijene i kriterije po kojima će se zona prodavati.

Plan je da Poduzetnička zona Zapad I (od obilaznice prema gradu Virovitici) bude uglavnom trgovačke namjene, dok se u zoni Zapad II (od obilaznice prema prigradskom naselju Koriji) planira pretežno proizvodna namjena. S obzirom da vrijednost zemljišta raste, donesena je odluka da cijena za djelatnosti proizvodnje bude 50 kn/m2 (20 i više novozaposlenih).

Za uslužno servisne djelatnosti cijena iznosi 100 kn/m2 , za skladišno distribucijske djelatnosti od 150 kn/m , a za trgovačke sadržaje od 250 kn/m2.

Skip to content