Četri srebra Plesnom centru “Virovitica”

U organizaciji Športskog plesnog kluba “Bjelovar” i Hrvatskog športskog plesnog saveza u subotu 17. listopada 2009. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Daruvaru pred ispunjenim tribinama održan je HŠPS Bodovni turnir na kojemu je nastupilo 208 plesnih parova, a svoje umijeće prikazali su i plesači Plesnog centra “Virovitica”, te izvrsnim nastupima osvojili četiri srebra.1 1255949687U organizaciji Športskog plesnog kluba “Bjelovar” i Hrvatskog športskog plesnog saveza u subotu 17. listopada 2009. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Daruvaru pred ispunjenim tribinama održan je HŠPS Bodovni turnir na kojemu je nastupilo 208 plesnih parova, a svoje umijeće prikazali su i plesači Plesnog centra “Virovitica”, te izvrsnim nastupima osvojili četiri srebra.

Naši najmlađi plesači, Mateja Horvatinović i Ilija Marina u svojem prvom natjecateljskom nastupu u kategoriji osnovci D1, preko polufinala i finala u obje plesne discipline, osvojili su drugo mjesto u standardnim i šesto mjesto u latinsko-američkim plesovima.

U kategoriji mladeži D1 boje Plesnog centra “Virovitica”, također svojim prvim nastupom na natjecanjima branili su Gabrijela Horvat i Davor Kihar te osvojili drugo mjesto u standardnim i četvrto mjesto u latinsko-američkim plesovima.Svea i Stribor Badanjek u starosnoj kategoriji mladeži, kvalitativnim razredima D3 u standardnim i D2 u latinsko-američkim plesovima osvojili su dvije srebrne medalje.

Ovim nastupom i ostvarenim rezultatom u latinsko-američkim plesovima Svea i S3bor ujedno su osigurali ulazak u viši kvalitativni plesni razred D3.
U uzrastu starije mladeži Plesni centar “Virovitica” odličnim nastupom predstavili su Stela Blaž i Ivan Meheš. Otplesavši po prvi puta u visokoj C kvalitativnoj kategoriji osvojili su peto mjesto u standardnim plesovima i peto mjesto u latinsko američkim plesovima.

Dijana Brkić i Filip Borovčak u kategoriji odraslih D2 kvalitativnog razreda osvojili su peto mjesto u standardnim plesovima i četvrto mjesto u latinsko-američkim plesovima.

Slijedeće plesno natjecanje pod okriljem Hrvatskog športskog plesnog saveza održat će se 21. studenog. 2009. godine. Organizacija istog povjerena je Plesnom klubu “Bolero” Zagreb i Plesnom centru “Virovitica”, stoga već sada pozivamo sve poklonike ovog najljepšeg dvoranskog športa da podrže virovitičke plesače u pohodu na nove medalje i bodove.
(Marija Kovačić/ www.pc-virovitica.hr

2 1255949687

3 1255949687

Skip to content