Četiri medalje Plesnom centru „Virovitica“

Zajednicka-1024x682U subotu 08. ožujka 2014. godine u organizaciji ŠPK „Walzer“, ŠPK „Harmony“ i Hrvatskog športskog plesnog saveza održano je međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima, gdje su svoje plesno umijeće, među parovima iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, prikazala i tri plesna para Plesnog centra „Virovitica“.

Lovro Švast i Nadia Dujmović u kategoriji uzrasta osnovci D2 plesnog razreda u standardnim i latinsko-američkim plesovima osvojili su dva traća mjesta i dvije brončane medalje. Leo Jovanović i Emma Klarić u kategoriji mlađe mladeži D2 plesnog razreda među jakom konkurencijom u standardnim plesovima zauzeli su šesto mjesto, dok su se u latinsko-američkim plesovima plasirali na peto mjesto.

Kod uzrasta mlađe mladeži D3 plesne kategorije, nastupili su plesni parovi Antonio Bebek i Lorena Andrea Fabijanac, te Viktor Brlas i Lucija Matek. Antonio i Lorena Andrea prikazali su dobru plesnu tehniku te su osvojili peto mjestu u standardnim plesovima i četvrto mjesto u latinsko-američkim plesovima. U istoj kategoriji Viktor i Lucija doplesali su do drugog mjesta i srebrne medalje u standardnim plesovima te trećeg mjesta i brončane medalje u latinsko-američkim plesovima. (www.icv.hr)

Skip to content