Čestitka gradonačelnika Ivice Kirina u povodu Svjetskog dana učitelja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U povodu Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, uputio je čestitku svim učiteljima u kojoj stoji:

 

Dragi naši učitelji, profesori i ravnatelji,
U povodu 5. listopada, u ime gradske uprave Grada Virovitice, želim Vam čestitati Svjetski dan učitelja, te Vam izraziti zahvalnost i poštovanje za sve što činite za djecu našeg grada svakodnevno ih vodeći do novih vrijednih saznanja.

Svjetski dan učitelja prilika je da se naglasi važnost te profesije, ali i samog obrazovanja čiji ste Vi nositelji jer s učiteljima i učiteljicama djeca provode većinu svog dana, učenici uz njih stvaraju svoju osobnost, postaju samostalni i samim tim Vaša uloga u našem društvu od iznimnog je značaja.

Nažalost svjesni činjenice da često puta Vaša profesija nije dovoljno poštovana, odnosno da je ponekad podcijenjena, dajemo Vam punu potporu u ostvarenju vaših zadaća i ciljeva te se nadamo da ćemo i dalje zajedničkim radom i partnerstvom djeci osiguravati kvalitetno školovanje i sigurne temelje za budućnost.

Gradonačelnik Ivica Kirin

Skip to content