Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica svakog će tjedna od Kauflanda dobivati svježe voće i povrće

Trgovački lanac Kaufland donirat će osnovnoškolcima svježe voće i povrće za cijelu školsku godinu 2018./2019. „Kaufland škole voća i povrća“ projekt je koji se provodi od rujna prošle godine. Prošle je godine 24 javnih osnovnih škola diljem Hrvatske osvojilo besplatne donacije svježeg voća i povrća, svakog tjedna, do kraja školske godine. Budući da je Kaufland odlučio donirati 200 g po djetetu, do kraja školske godine 2017./2018. donirat će djeci preko 90 tona voća i povrća.

Osim toga, trgovački lanac odlučio je ponoviti natjecanje s ciljem da za svaku svoju poslovnicu u Hrvatskoj pronađe jednu partnersku školu i tako do kraja iduće školske godine donira ukupno gotovo 150 tona voća i povrća.

U ovogodišnjem natjecanju u Virovitici pobijedio je Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica.
– Ove smo godine imali pune ruke posla. Pristiglo nam je 90 prijava koje je trebalo evaluirati. Naš cijeli tim bio je uključen i jako smo sretni što se toliki broj škola odazvao. Samo iz jednog grada nam nije stigla ni jedna prijava, a za sve ostale pronašli smo partnersku školu. Ponosni smo što možemo reći da ćemo iduće godine imati 38 Kaufland škola voća i povrća kojima ćemo svakog tjedna donirati svježe voće i povrće., istaknula je voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda, Marija Franić. (www.kaufland.hr)

Skip to content