Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica proslavio Dan škole, najučenik Marijan Nemeš

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica danas (srijeda) proslavio je Dan škole. Svečanoj su priredbi nazočili brojni uzvanici, među kojima i zamjenica gradonačelnika grada Virovitice Vlasta Honjek-Golinac, Dragica Moslavac iz Ureda državne uprave VPŽ, ravnatelj HZZ-a PU Virovitica Hrvoje Belobrk, ravnateljica Centra za socijalnu skrb i članica Školskog odbora Centra Marija Bajan Prokl, ravnatelji i predstavnici virovitičkih osnovnih i srednjih škola te roditelji učenika.

Zamjenica ravnateljice Centra Zvjezdana Glumac pozdravila je sve prisutne goste, priredbu su vodili učiteljica Izabela Babić te učenici Filip Hećimović i Maja Ivanović. Gosti su imali priliku pogledati izložbu fotografija “Svjedoci vremena” čime se željelo pokazati kratak prikaz rada u ovoj ustanovi, od aktivnosti u školskom dvorištu do aktivnosti unutar škole

Izloženi su i primjerci dosadašnjih brojeva školskog časopisa “Corka”. Pohvaljeni su i nagrađeni svi učenici koji su na bilo koji način doprinijeli promociji škole, u likovnim i fotografskim natječajima, u sportskim natjecanjima te promoviranju i radu Učeničke zadruge „Mali Mikeši“. Učenička zadruga „Mali Mikeši“ izložila je svoj pobjednički štand, kojim je ponovno, drugu godinu zaredom osvojila prvo mjesto u županiji te osvojila priznanje za estetski najuređeniji štand, koje dijeli s još dvije škole. Najučenikom škole proglašen je Marijan Nemeš.

Čestitalo se uspješnim djelatnicama, koje su ove školske godine napredovale u svojoj struci za zvanje mentora: logopedinja Mišela Bačić Baronica i knjižničarka Marija Blažević te za zvanje savjetnice: edukacijska rehabilitatorica Dubravka Periša. Proglašeni su jubilarci koji u ovom Centru rade dugi niz godina: za 15 godina neprekinutog radnog staža pohvaljeni su Margarita Kovačević, Jasna Komar, Mirjana Janošević Obradović, za 30 godina Nevenka Krpan te za 35 godina Lucija Gazić.

Lijepim riječima svojih kolega ispratii su Melitu Ključec koja nakon 41 godine radnog staža odlazi u zasluženu mirovinu. Cijelu su priredbu zapečatili volonteri i članovi zbora Tehničke škole Virovitica s profesorima Gabrielom Tomljanović i Lukom Mlinarićem, a jednako tako učenici COOR-a su prisutnim gostima prikazali svoje najuspješnije točke koje su izveli na ovogodišnjem Lidranu i INKAZ-u u Zagrebu. (www.icv.hr, COOR Virovitica)

Skip to content