Čemernica, Taborište, Virovitica i Sv.Đurađ u finalu

U odličnoj organizaciji Zajednice športskih udruga grada Virovitice i Turističke zajednice grada Virovitice održana su polufinalna natjecanja ovogodišnjih Igara na vodi.1 1279567646U odličnoj organizaciji Zajednice športskih udruga grada Virovitice i Turističke zajednice grada Virovitice održana su polufinalna natjecanja ovogodišnjih Igara na vodi.
U polufinalima koja su održana u subotu i nedjelju nastupilo je 8 ekipa: Taborište, Čemernica, Milanovac i Korija, te Sveti Đurađ i Podgorje, po prvi put ekipa Virovitice, ali i jedna ekipa iz susjednog nam mađarskog grada Barcsa što je ovom natjecanju dalo i međunarodni predznak.

2 1279567646Pokroviteljstvo igara i ove godine preuzeo je Grad Virovitica, pa je i čast otvorenje pripao zamjenici gradonačelnika Željki Grahovac kojoj je tom prigodom voditelj Trpimir Markotić čestitao i rođendan za što su ih prepune tribine nagradile zasluženim pljeskom.
Svi natjecatelji i ovaj put dali su svoj maksimum, ali ipak najviše uspjeha imale su ekipe Čemernice, Taborišta, Virovitice i Sv.Đurđa, zasluženo izborivši finale koje je na programu u subotu 24. srpnja u 20 sati.

3 1279567646

Skip to content