ČEMERNICA: Svečanom sjednicom Vijeće Mjesnog odbora proslavilo svoj Dan i blagdan Mučeništva sv. Ivana Krstitelja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom Dana Mjesnog odbora Čemernica i blagdana Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, u Društvenom domu u Čemernici u petak, 31. kolovoza održana je svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora na kojoj je predsjednik Miljenko Sabo istaknuo uspjehe, ali i potrebe žitelja ovog prigradskog naselja.

Između ostalog, prošle su godine uređeni parkiralište i okoliš oko Mjesnog doma te su ugrađeni grijači na žljebove objekta. Dotrajala dječja igrališta zamijenjena su novima, a produljena je i javna rasvjeta oko Područne škole.

– Dužnost predsjednika ponovno sam preuzeo u svibnju ove godine, ali težnje su iste kao i u prethodnom razdoblju, a to se prvenstveno odnosi na potrebu izgradnje nove osnovne škole, jer ova je vrlo stara i u derutnom stanju – napomenuo je Miljenko Sabo.

Zamjenica gradonačelnika Grada Virovitice Vlasta Honjek-Golinac obećala je pomoć Grada Virovitice te ujedno najavila izgradnju nove škole.

Uz članove Vijeća Mjesnog odbora, stanovnike Čemernice i ostale goste, svečanosti je nazočila i predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss, pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Kristijan Sabo, direktor tvrtke Flora Vtc Željko Iharoš . Proslava Dana Mjesnog odbora Čemernice nastavit će se u nedjelju, 2. rujna. (virovitica.hr, icv.hr; fotografije: Martina Bašić)

Skip to content