Budite i ove godine dio „Virov’tičkih fašanjki“, prijavite se i budite dio najveće manifestacije ovog tipa na ovim prostorima

FAŠANJKI 1Na sjednici organizacijskog odbora dogovoreni su idući koraci vezani uz organizaciju ovogodišnjih “Virov’tičkih fašanjki”. Odrađeno je već dosta posla te se od sada i službeno prikupljaju prijave. Prošlogodišnja manifestacija pretvorila se je u najveću ovog tipa na ovim prostorima, a i ove godine organizacije su se prihvatili Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitice, Glazbena škola „Jan Vlašimsky“ i Udruga virovitičkih mažoretkinja te Gradski savjet mladih grada Virovitice.

Fašnička povorka održat će se u subotu, 1. ožujka s početkom u 14 sati i krenut će ispred Robne kuće te će se kretati do Trga kralja Tomislava (ispod sata), gdje će ispred pozornice svaka grupa sudionika izvesti kratki prigodni program. Na kraju programa spalit će se fašanjak.

Za sve sudionike bit će osigurani  kuhani čaj i krafne.

Prijavnica se može podići u prostorijama Grada Virovitice ili ju preuzeti na stranici www.virovitica.hr/. Ispunjenu prijavnicu treba najkasnije do 24. veljače poslati na mail grad@virovitica.hr ili dostaviti u Grad Viroviticu Trg kralja Tomislava 6/1 kod Roberta Cengera, osobno.

Nadamo se velikom odazivu i uspješnom sudjelovanju i organizaciji.

Prijavnica za Virov’tički fašanjki

Medijski pokrovitelj: Radio Virovitica, Virovitički list,  www.icv.hr, www.virovitica.info, www.virovitica.net, Gradski radio, www.vjesnik-regije.hr

 

 

Skip to content