Brojna publika u Domu Hrvatske vojske u Virovitici uživala u zvukovima Gradske glazbe Virovitice i koreografijama mažoretkinja…

U povodu božićno-novogodišnjih blagdana i manifestacije “Prosinac u gradu”, Gradska glazba Virovitica i njihove Mažoretkinje, u Domu Hrvatske vojske u Virovitici održali su samostalni godišnji koncert. Brojna publika uživala je u njihovom tradicionalnom i neizostavnom nastupu kojim su pokazali da se trud, koji ulažu u svoj rad, isplati jer su svake godine sve bolji.

Dječji sastav Mažoretkinja Gradske glazbe Virovitica otvorio je večer, a nakon njih predstavio se i orkestar Gradske glazbe Virovitica pod vodstvom kapelnika Silvija Paloša. Nakon što su izveli nekoliko skladbi pridružile su im se i mažoretkinje: kadetkinje, juniorke i seniorke, pod vodstvom trenerice Ane Paloš, te izvele brojne koreografije uz pratnju orkestra.

Izvrsni su bili i gosti iz susjedne nam Mađarske, Gradska glazba Barcs i mažoretkinje “Venus”, koji su svojim nastupom uveličali ovu večer glazbe i plesa. Publici se zahvalila i čestitala nadolazeće blagdane predsjednica Gradske glazbe Virovitica Ivana Molnar, te se zahvalila se na suradnji zamjenici gradonačelnika Grada Virovitice Željki Grahovac i direktorici Turističke zajednice Grada Virovitice Katarini Đurđević. Šećer na kraju bila je mažoretkinja Nika Pavelić koja je svojom recitacijom svima uputila božićnu čestitku.

FOTOGALERIJA

(www.icv.hr,

Skip to content