Briljantni Draško Zidar “Iz Kabula”

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

draskoZašto je u zadnje vrijeme Draško Zidar tako često u Vinkovcima? Naime, glumac Kazališta Virovitica glumi u predstavi „Iz Kabula s ljubavlju TU“, čija je premijera bila u subotu…

Naime, u dvorani vinkovačkog Gradskog kazališta Joza Ivakić koja je bila ispunjena do zadnjeg mjesta u petak je premijerno izvedena predstava “Iz Kabula s ljubavlju TU” podnaslovljena “Opasna osveta nevjerojatnog čovjeka s drvenom glavom protiv povratka smaka svijeta na nemogući način” Dubravka Matakovića, a u režiji Dražena Ferenčine.

Publika već naviknuta na Matakovićevu humornu grotesku iz predstave “Iz Kabula s ljubavlju” nastala prema Matakovićevom stripu o obitelji Gljištunu i Prcmilki Gmižić premijerno izvedene prije pet godina i koja je jedna od najizvođenijih predstava vinkovačkog kazališta uopće, nekoliko puta su pljeskom nagradili odlične glumačke pasaže, posebice glavnih protagonista – Draška Zidara, Tatjane Bertok Zupković i Vladimira Andrića.

Google Oglasi

Najviše su vinkovačku publiku i brojne goste koji su se večeras našli na premijeri, oduševili pjevani songovi što ih je skladao Matakovićev band Septica pa je predstava imala i elemente mjuzikla.

Publiku je, sudeći prema dužini pljeska, najviše oduševio song Tatjane Bertok Zupković kada pjeva o svojoj ljepoti, ali i završni u kojemu pjevaju svih deset sudionika predstave. Na kraju predstave koja traje sat i 15 minuta, publika je dugim pljeskom nagradila izvrsne i razigrane glumce kojima su se na pozornici pridružili redatelj Dražen Ferenčina i autor teksta Dubravko Mataković. (www.vecernji.hr)

Skip to content