Branitelji planiraju izgraditi pogon za preradu voća

Na sjednici Gradskog poglavarstva koja je održana 05.12.2008.godine donesena je Odluka o raspisivanju javnog natječaja za osnivanje prava građenja u Poduzetničkoj zoni Antunovac.Na sjednici Gradskog poglavarstva koja je održana 05.12.2008.godine donesena je Odluka o raspisivanju javnog natječaja za osnivanje prava građenja u Poduzetničkoj zoni Antunovac.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Poduzetnička zona Antunovac namijenjena za proizvodno-prerađivačke, te skladišne djelatnosti vezane uz poljoprivredu, i sam prijedlog za raspisivanje natječaja za osnivanje prava građenja dolazi od Poljoprivredne zadruge branitelja Virovitica ”Zlatni vrtovi”.

Potrebno je istaknuti da su Grad Virovitica i Poljoprivredna zadruga ”Zlatni vrtovi”dana 24. travnja 2007.godine sklopili Ugovor o korištenju građevinskog zemljišta, u Poduzetničkoj zoni Antunovac, u svrhu izgradnje otkupne stanice za poljoprivredne proizvode članova Zadruge.

Poljoprivredna zadruga branitelja Virovitica ”Zlatni vrtovi” koja okuplja dragovoljce Domovinskog rata i članove njihovih obitelji, te potiče njihovo uključivanje na tržište rada, na navedenom zemljištu planira izgraditi pogon za konfekcioniranje i pakiranje voća i povrća.

Skip to content