Brana d.o.o. jedna od deset ‘supergazela’ Slavonije, Flori titula ‘gazelle’

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U okviru drugog po redu Business.hr-ovog izbora “gazela” – malih isrednjih poduzetnika koji su u dvogodišnjem razdoblju ostvarili stopurasta od najmanje 30 posto, u Osijeku je održana svečanost proglašenja“supergazela” i “gazela” Slavonije.U okviru drugog po redu Business.hr-ovog izbora “gazela” – malih i srednjih poduzetnika koji su u dvogodišnjem razdoblju ostvarili stopu rasta od najmanje 30 posto, u Osijeku je održana svečanost proglašenja “supergazela” i “gazela” Slavonije. Tako se među deset tvrtki s najvećom stopom rasta u Slavoniji našla i virovitička Brana d.o.o. Virovitica, zasluživši epitet “supergazele” stekavši na taj način plasman na završno natjecanje svih “supergazela” Hrvatske (Slavonija i Istočna Hrvatska; Središnja Hrvatska i Zagreb; Dalmacija i Južna Hrvatska; Sjeverozapadna Hrvatska; Istra i Primorje), koje će se održati u Zagrebu 28. studenog.

Uz Branu d.o.o. “supergazele” Slavonije su: Saint Jean Industries d.o.o.; Autokuća Integra-Dundović d.o.o.; Artel d.o.o., sa sjedištem u Slavonskom Brodu; Kairos d.o.o. Osijek; IST d.o.o. Piškorevci; Sokol d.o.o. Vinkovci; Primat d.o.o. iz Osijeka; Brod-Konstruktor d.o.o, Slavonski Brod; Berg d.d. Vukovar.

Osim toga, virovitička tvrtka Flora Vtc d.o.o. na svečanosti u Osijeku je dobila titulu “gazela”. Inače, “gazelle” su složeni medijsko-komunikacijski projekt koji u Hrvatsku donosi medijska kuća Business.hr sa svojim partnerima. Svrha je projekta poticanje gospodarskog razvoja tržišta, posebno u području malog i srednjeg poduzetništva, s naglaskom na važnost rasta, razvoja i transparentnog poslovanja. Cilj projekta Gazele ostvaruje se kroz izdvajanje perspektivnih i brzorastućih malih i srednjih poduzeća koja transparentnim poslovanjem predstavljaju moguće sigurnije poslovne partnere, te njihovim predstavljanjem tržištu i potencijalnim poslovnim partnerima.

Skip to content