BOLJA I KVALITETNIJA ZDRAVSTVENA SKRB: U Opću bolnicu Virovitica stiže uređaj za magnetsku rezonancu

Opća bolnica Virovitica dobila je suglasnost Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije za zaključivanje ugovora za nabavku uređaja za magnetnu rezonancu 1.5T (MR uređaj) čija ukupna vrijednost iznosi 7.985.750,00 kuna. Nakon provedene javne nabave uređaj će se nabaviti od tvrtke Siemens Healthcare d.o.o. Zagreb.

Kao što smo i najavili, nabavit ćemo magnetsku rezonancu koja će pomoći da pacijenti koji se liječe u virovitičkoj bolnici imaju kvalitetniju i bolju skrb i njegu, a na tome posebnu zahvalu upućujem i potpredsjedniku Vlade RH i ministru Tomislavu Tolušiću. Projekt izgradnje Dnevne bolnice smo započeli, a u tijek radova se svi mogu uvjeriti na području OB Virovitica. Nabavili smo novu i modernu opremu za naše odjele. Osim što će naši stanovnici imati puno bolju i kvalitetniju uslugu i naši liječnici će tako moći kvalitetnije i još bolje obavljati svoj posao – podcrtao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr)

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin također je izrazio zadovoljstvo zbog ulaganja koja će osigurati kvalitetnu i brzu zdravstvenu uslugu.

Izgradnjom novih kapaciteta virovitička Opća bolnica ponudit će još bolju i kvalitetniju uslugu i skrb svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije, ali i ostalima koji gravitiraju našoj bolnici. Nabavkom nove suvremene opreme povećat će se kvaliteta zdravstvenih pregleda, kao i broj prijema pacijenata, rekao je gradonačelnik Kirin. (vpz.hr, virovitica.hr)

Skip to content