BLAGDAN SVIH SVETIH: Na Gradskom groblju u Virovitici odana počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom blagdana Svih svetih, u organizaciji Ureda državne uprave Virovitičko-podravske županije, na Gradskom groblju u Virovitici položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve poginule i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata.

Počast umrlima i poginulima odalo je izaslanstvo Virovitičko-podravske županije predvođeno županom Igorom Androvićem i njegovim zamjenicima, Marijom Klementom i Darkom Žužakom, Grada Virovitice na čelu s gradonačelnikom Ivicom Kirinom i zamjenicima, Damirom Marenićem i Vlastom Honjek-Golinac, Ureda državne uprave VPŽ s predstojnicom Sanjom Bošnjak, Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstava obrane i Ministarstva unutarnjih poslova s načelnikom PU VPŽ Sinišom Kneževićem, kao i predstavnici mnogobrojnih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Molitvu za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu, predvodio je župnik Župe sv. Roka iz Virovitice fra Rozo Brkić. (vpz.hr. virovitica.hr, fotografije: M. Bašić, K. Toplak)

Skip to content