“Bez kojeg EU projekta ne možete zamisliti Hrvatsku?” Otvoreno glasovanje, na popisu je i naš „5 do 12 za Dvorac“

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) je s brojnim korisnicima diljem Republike Hrvatske ugovorila više od 1.200 projekata u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. (OPKK).

Svaki projekt važan je na svoj način – omogućili su nam rješavanje brojnih izazova, poticanje gospodarskog razvoja, zaštitu okoliša, unaprjeđenje infrastrukture, ulaganje u zdravstvenu i socijalnu infrastrukturu te podizanje životnog standarda svih građana. SAFU je stoga objavio anketu pod nazivom “Bez kojeg EU projekta ne možete zamisliti Hrvatsku?”, u kojoj stanovništvo Republike Hrvatske može glasati za projekt bez kojeg ne mogu zamisliti današnju Hrvatsku.

Među projektima “bez kojih ne možemo zamisliti Hrvatsku” je i jedan od najvećih i najznačajnijih projekata Grada Virovitice „5 do 12 za Dvorac“ u sklopu kojeg su obnovljeni Dvorac Pejačević i Gradski park.

Glasati možete OVDJE 

Proglašenje projekata bez kojih je Hrvatska danas nezamisliva održat će se na konferenciji “Dani regionalnoga razvoja i EU fondova” u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

(www.icv.hr, ib, safu.hr)

Skip to content