Besplatno sudjelovanje na sajmu Agroexpo

agro 8U velikoj vjećnici Virovitičko-podravske županije održan je inicijalni sastanak organizacijskog odbora 4. sajma Agroexpo. Četvrti po redu sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2014. i ove godine održati će se u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije i to 30. kolovoza u Virovitici, na Trgu kralja Tomislava.

Sudjelovanje za sve izlagače na sajmu Agroexpo je besplatno, što znači da su izlagačima pokriveni troškovi promotivnog štanda i uvrštavanja u sajamski katalog. Agroexpo 2014. i ove će godine objediniti razne izložbe i ocjenjivanja, a to su: 11. županijska izložba voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 9. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 6. međunarodno ocjenjivanje meda, 4. izložba ljekovitog bilja i 4. izložba vina.

Organizatori i pokrovitelji 4. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Županijska podružnica Savjetodavne službe, Županijski savez poljoprivrednih udruga i Viroexpo d.o.o. ™

Skip to content