Besplatno klizanje za sve osnovnoškolce

Grad Virovitica je svim osnovnoškolcima kako iz samog grada tako i iz cijele županije, omogućio besplatno klizanje, saznajemo od predsjednika Turističke zajednice Grada Virovitice Zdenka Hercigonje.1 1233147829Grad Virovitica je svim osnovnoškolcima kako iz samog grada tako i iz cijele županije, omogućio besplatno klizanje, saznajemo od predsjednika Turističke zajednice Grada Virovitice Zdenka Hercigonje. Klizanje će se odvijati u dogovoru sa ravnateljima osnovnih škola, te uz predočenje popisa učenika škole.

Uz besplatno klizanje djelatnici na klizalištu pomoći će djeci i u savladavanju prvih klizačkih koraka ukoliko to već do sada nisu učinili. Besplatno klizanje osigurano je u periodu od 26. siječnja do 06. veljače u određenim terminima.

Tako je za učenike Osnovne škole Vladimir Nazor iz Virovitice predviđeno vrijeme klizanja od 10.30 – 11.30 sati, te od 15.30 – 16.30 sati, a za učenike Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić od 9.15 – 10.15 sati, te od 16.45 – 17.45 sati.Sve što je djeci potrebno je primjereno se obući i ponijeti sa sobom rukavice, pa vesele zimske radosti mogu početi.

Skip to content