Novoobnovljeno Kino Park u četvrtak, 19. listopada, ponovno otvara vrata za posjetitelje

Nakon tri i pol mjeseca novoobnovljeno virovitičko Kino park u četvrtak, 19. listopada, ponovno otvara vrata za posjetitelje. Tim povodom Grad Virovitica počastit će se sugrađane s dvije besplatne kino projekcije – za djecu i odrasle. U 16:30 sati bit će prikazan animirani film „Psići u ophodnji Moćan film“, a u 19:00 sati horor „Slagalica strave X“.

Također, tvrtka Poslovni park Virovitica d.o.o. počastit će sve posjetitelje besplatnim kokicama.

Ulaznice za besplatne kino projekcije dijelit će se u srijedu, 18. listopada od 9:00 do 16:00 sati na Gradskoj blagajni. Broj ulaznica je ograničen (jedna projekcija za djecu i jedna za odrasle).

Od sada će posjetitelji Kina Park filmove gledati u vrhunski opremljenom „amfiteatru“ na najvećem kino platnu u okolici. Kapacitet kina je 220 sjedećih mjesta, od čega su dva za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Osim toga, Kino sada ima i moderan sustav za izmjenu zraka, poboljšan je sustav grijanja, osvijetljene su stepenice u gledalištu te je uređeno predvorje. Ova investicija tvrtke Poslovni park vrijedna je oko 150.000 eura.
Nakon zatvaranja Kina Zvijezda, Virovitica sada ponovno ima kino opremljeno u skladu s najvišim standardima. (virovitica.hr)

Skip to content