Besplatna škola plivanja – prijave do 20. lipnja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Športska zajednica grada Virovitice uz punu podršku Grada Virovitice već devetu godinu za redom organiziraju besplatnu školu. Besplatna obuka neplivača započet će 20. lipnja 2016. godine na Gradskom bazenu u Virovitici.

Cilj je navedenim programom obuhvatiti što veći broj djece kako bi ih se osposobilo za samostalno privikavanje na vodu bilo to na zatvorenim ili otvorenim bazenima ili na moru i što manjem broju neželjenih posljedica koje proizlaze iz ne znanja plivanja. Obuka neplivača obavlja se sukladno metodama globalnog plana i programa rada, projektu edukacije i detaljnom planu izobrazbe

Športska zajednica grada Virovitice osigurala je da svaki učenik koji je uspješno svladao kriterije znanja plivanja koji su propisani za plivača početnika dobije diplomu o uspješno završenoj obuci o osnovama plivanja. Troškovi organizacije škole plivanja i ove godine osigurani su u proračunu Grada Virovitice.

Ovim putem molimo da se u školu uključe sva zainteresirana predškolska i školska djece.  Prijave za školu plivanja primaju se Športskoj zajednici grada Virovitice svaki radni dan od 7 – 15 sati, Matije Gupca 63 (bivša vojarna).

Skip to content