Besplatna škola plivanja – prijave do 18. lipnja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Plivački klub Virovitica i Športska zajednica grada Virovitice uz punu podršku Grada Virovitice već petu godinu za redom organiziraju besplatnu školu. Besplatna škola plivanja započet će 25. 06. 2012. godine na Gradskom bazenu u Virovitici.

Cilj je navedenim programom obuhvatiti što veći broj djece kako bi ih se osposobilo za samostalno privikavanje na vodu bilo to na zatvorenim ili otvorenim bazenima ili na moru i što manjem broju neželjenih posljedica koje proizlaze iz ne znanja plivanja. Obuka neplivača obavlja se sukladno metodama globalnog plana i programa rada, projektu edukacije i detaljnom planu izobrazbe

Športska zajednica grada i Plivački klub Virovitica osigurala je da svaki učenik koji je uspješno svladao kriterije znanja plivanja koji su propisani za plivača početnika dobije diplomu o uspješno završenoj obuci o osnovama plivanja. Troškovi organizacije škole plivanja i ove godine osigurani su u proračunu Grada Virovitice, a preostali dio bit će namiren iz članarina kluba i to uglavnom za naknade voditeljima škole plivanja.

Ovim putem molimo da se u školu uključe sva zainteresirana predškolska i školska djeca, a posebno dječaci i djevojčice koja pohađaju osnovnu školu.  Prijave za školu plivanja primaju se u Plivačkom klub Virovitica 18.06.2012. godine u 19 sati na Gradskom bazenu Virovitica.

 

Skip to content