Belgija zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpo-a

belgijaU Maloj vijećnici Virovitičko-podravskoj županiji održana je 5. sjednica Odbora za pripremu i održavanje 18. sajamske manifestacije „VIROEXPO 2013“ na kojoj je, između ostalog, objavljena potvrda Belgije kao zemlje partner. U dopisu koji je stigao na adresu Viroexpa d.o.o. iz belgijske ambasade stoji da s velikim zadovoljstvom prihvaćaju biti zemlja partner, između ostalog i zbog činjenica da Hrvatska 2013. godine ulazi u Europsku uniju. Belgija, osim što je središte Europske unije, poznata je po pivu, čokoladi i festivalima, što garantira da će biti organiziran i bogat kulturno-umjetnički program.

18. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013. održava se od 18. do 20. siječnja 2013. godine u Virovitici. Na službenoj Internet stranici sajma (www.viroexpo.hr) može se preuzeti ili „on-line“ ispuniti prijavnica za sudjelovanje na Viroexpo-u 2013.

Pokrovitelji 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.. (vpz.hr)

Skip to content