Antonio Dražić novi je pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice predstavljen je novi pročelnik gradskog Upravnog odjela za financije i gospodarstvo. Na to mjesto imenovan je Antonio Dražić, magistar ekonomije i donedavni voditelj projekata u Razvojnoj agenciji VTA.

Pročelnikom je imenovan nakon provedenog natječaja na koji se javio te ispunio sve kriterije, rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

IMG 20200617 163612

Naravno, rad svakog od nas se ocjenjuje tek kada počnemo raditi i tako će se njegov rad ocjenjivati. Radio je u Razvojnoj agenciji i upoznat je sa svim projektima koji se provode i financijskim aspektima koji su vezani uz te projekte – istaknuo je Kirin, dodavši kako im je prvi korak informatizacija Grada Virovitice kako bi svatko mogao “kontrolirati” na što se troši gradski Proračun.

– Ciljevi su nam uspostaviti transparentan i digitalan sustav upravljanja financijama. Digitalizirati procese prvenstveno u Upravnom odjelu za financije i gospodarstvo, a potom i u ostalim odjelima unutar Grada – rekao je novi pročelnik za financije i gospodarstvo Antonio Dražić.

(www.icv.hr, ml)

Skip to content