Anđa Oljačić i dalje na čelu Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Virovitice, koja broji oko 30 članova, danas je u restoranu Strukovne škole u Virovitici održala redovnu izborno-izvještajnu skupštinu na kojoj je za predsjednicu u novom mandatu izabrana dosadašnja predsjednica udruge Anđa Oljačić koja tu dužnost obnaša od osnutka ove udruge, odnosno od 1996. godine.

Uspjeh novom vodstvu udruge kojoj je osnovni zadatak pomoć svojim članovima i čuvanje uspomena na Domovinski rat i sve hrvatske branitelje koji su dali život za slobodnu Hrvatsku, tom prigodom poželjeli su i predstavnici braniteljskih udruga s područja naše županije, među kojima i predsjednik Županijskog odbora za hrvatske branitelje, ujedno i predsjednik Županijske Hvidre Mato Bubaš te predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga Virovitice Zvonko Kožnjak. U ime Grada Virovitice suradnju u budućem radu obećala je zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek Golinac, a podršku je dao i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

Tom prigodom predsjednica Anđa Oljačić uručila je i prigodne zahvalnice za doprinos u radu udruge članici Dragici Kloc te predsjedniku Hrvatskog časničkog zbora Virovitica Davoru Špoljariću. (www.icv.hr, foto: M. Bašić, B. Sokele)

Skip to content