Ana Tomac nova je predsjednica Hrvatskog planinarskog društva Papuk Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Hrvatsko planinarsko društvo Papuk održalo je izbornu skupštinu na kojoj je za novu predsjednicu izabrana Ana Tomac. Dosadašnji predsjednik Vladimir Subota podnio je Skupštini Izvješće o radu u protekloj godini osvrnuvši se na mnogobrojne izlete, radove na održavanju i obnovi planinarske kućice na Brusovima, aktivnosti obilježavanja i uređenja staza po Bilogori, a posebno je istaknuo uspješno organiziranu i provedenu Opću planinarsku školu u koju se prijavilo čak 28 planinara i planinarki. Društvo sada ima šezdesetak članova sa završenom općom planinarskom školom.

U drugom dijelu rada Skupštine dana je razrješnica dosadašnjem predsjedniku, iako je sa žaljenjem konstatirano da bi članovi društva voljeli da dosadašnji predsjednik odradi još jedan mandat. On se na tome zahvalio pozvavši se na svoje godine. Tomislav Kolec, predsjednik Izborne komisije, iznio je prijedlog Izvršnog odbora da se za novu predsjednicu izabere Ana Tomac. Nakon što je glasanjem potvrđen njen izbor, Ana Tomac dala je prijedlog da se za dopredsjednika izabere Vladimir Subota, za tajnika Mario Ripli, za blagajnicu Antonija Počić i za članove Izvršnog odbora Tomislav Kovač, Milan Gosler, Matija Gosler, Vlatka Tomac i Branka Bedeković.

Nova predsjednica zahvalila se na izboru i istaknula da računa na daljnju veliku potporu i mentorstvo potpredsjednika tj. dosadašnjeg predsjednika. Iznijela je Godišnji plan i program rada s najvećim naglaskom na plan izleta.

Vladimir Subota i Milan Gosler imenovani su članovi ispred HPD Papuk u Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ Virovitičko – podravske županije.

Nazočnima se u ime Grada Virovitice obratila i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek Golinac koja je tom prigodom pohvalila rad i zalaganje dosadašnjeg predsjednika. (virovitica.hr, hpd-papuk.hr; foto: Martina Bašić, hpd-papuk.hr)

Skip to content