Aktualni sat kod gradonačelnika

U sklopu obilježavanja „Tjedna djeteta 2008.”, a u organizaciji Obiteljskog centra Virovitičko-podravske županije, polaznici dječjeg vrtića Cvrčak posjetili su danas Gradsku upravu, gdje je održan pravi „mali aktualni sat”.
U sklopu obilježavanja „Tjedna djeteta 2008.”,a u organizaciji Obiteljskog centra Virovitičko-podravske županije, polaznici dječjeg vrtića Cvrčak posjetili su danas Gradsku upravu, gdje je održan pravi „mali aktualni sat”. Naime djeca iz Cvrčka pripremili su nekolicinu pitanja za gradonačelnika, a zanimljivo je bilo čuti dječje želje i ideje.

Ovogodišnji tjedan djeteta započeo je još jučer kreativnom radionicom za sve sudionike programa „Radosni zajedno”, dok će se u petak u Gradskoj knjižnici i čitaonici održati tribina „Odgovorno roditeljstvo” na temu „Što činiti, a što ne činiti kad dijete doživi gubitak”.
Gradsku upravu su posjetili i učenici Osnovnih škola Vladimir Nazor i Virovitica, koje je ugostio gradonačelnik Ivica Kirin i pročelnik za društvene djelatnosti Marc Šojat.

Skip to content