AKTIVNOSTI ZA MLADE: Gradonačelnik I. Kirin i predsjednica Gradskog vijeća I. Fett – Škvarić održali sastanak s Gradskim savjetom mladih

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i predsjednica Gradskog vijeća Ivančica Fett održali su jučer (ponedjeljak) sastanak s članovima Savjeta mladih grada Virovitice.

Pošto je Ivančica Fett – Škvarić tek od nedavno na funkciji predsjednice Gradskog vijeća, ovom se prilikom upoznala s članovima Savjeta mladih. Istaknula je kako joj je izrazito drago vidjeti mlade na jednom mjestu te da se nada uspješnoj suradnji i otvorenoj komunikaciji.

U nastavku se razgovaralo o planiranim aktivnostima Gradskog Savjeta mladih, dok je gradonačelnik Ivica Kirin predstavio projekte na kojima Grad Virovitica radi i koji će također mladima koristiti za njihove aktivnosti.

Jedan od njih je svakako obnova Vanadisa, za koji su odobrena sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Također gradonačelnik je predstavio i projekt izgradnje novog vrtića na području bivše vojarne koji će moći pohađati 206 mališana, kao i projekt Treće osnovne škole kojim bi se stvorili uvjeti za jednosmjensku nastavu na području Virovitice.

Drago mi je da su mladi uključeni u društveni život u gradu i ovom prilikom želim istaknuti da su uvijek dobrodošli s novim idejama i prijedlozima, rekao je gradonačelnik I. Kirin.

Nazočnima se obratio i zamjenik predsjednice Savjeta mladih Grada Virovitice Alen Moslavac.

Prošle smo godine malo stagnirali s aktivnostima zbog situacije s korona virusom. Dosta toga je odrađeno online, ali zato ćemo se potruditi da ove godine što više aktivnosti odradimo „uživo“, odnosno po „starom normalnom“. Hvala Gradu Virovitici i Vama gradonačelniče na strpljivosti i što se trudite poboljšati uvjete za nas mlade, a samim time nam pružiti mogućnosti i za neke dodatne aktivnosti, rekao je A. Moslavac. (virovitica.hr)

Skip to content