Akcija “Sigurno u školu” u subotu, 14. rujna u središtu Virovitice”: Najmlađi će se okušati u vožnji spretnosti na biciklima, rolama, romobilima…

Po 13. put u Virovitici će se održati akcija “Sigurno u školu”. I ovoga puta organiziraju ju Autoklub Virovitica i Policijska uprava virovitičko-podravska, a održat će se u subotu, 14. rujna u 10,00 sati ispred Gimnazije Petra Preradovića.

Započela je nova odgojno–obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze starosti od 3 do 8 godina da nam se sa svojim prometalima pridruže na natjecanju na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon – poručili su iz PU virovitičko-podravske.

Djeca će se moći okušati na poligonu na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. Pozivaju se mame i tate, djedovi i bake, tete i svi ostali, da povedu svoje mališane i vatreno navijaju za njih da se postavljenim poligonom provezu što brže i spretnije. Svim natjecateljima će biti podijeljene nagrade, a u zabavnom dijelu programa će nastupiti mladi umjetnici i sportaši Virovitice i okolice. (www.icv.hr, viroviticko-podravska-policija.gov.hr, Fotografija: Martina Bašić)

Skip to content