Akcija SIGURNO U ŠKOLU”: Najmlađi će se ove subote okušati u vožnji spretnosti na biciklima, rolama, romobilima…

U subotu, 8. rujna s početkom u 10 sati na parkiralištu Zagrebačke banke na Trgu Franje Tuđmana u Virovitici, u organizaciji Autokluba Virovitica i Policijske uprave virovitičko – podravske, već dvanaesti put bit će održana akcija „Sigurno u školu“ na kojoj se djeca mogu okušati u vožnji spretnosti na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon.

Započela je nova odgojno – obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze starosti od 3 do 8 godina da se sa svojim prometalima pridruže priredbi – natjecanju na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. Svim natjecateljima će biti podijeljene nagrade, a u zabavnom dijelu programa će nastupiti mladi umjetnici i sportaši Virovitice i okolice.

Pozivaju se mame i tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane i pridruže se ovom druženju te vatreno navijaju za njih da se postavljenom stazom poligona provezu što brže i spretnije.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika priredba će se održati tjedan dana kasnije, 15. rujna također s početkom u 10 sati. (viroviticko-podravska.policija.hr)

Skip to content