Akcija Mir i dobro „Oprezno s pirotehničkim sredstvima“

Jučer je u prostorijama Gradske uprave održana operativne akcije ”Mir i dobro” koju je organizirala Policijska postaja Virovitica u suradnji s Gradom Viroviticom.
Prezentaciji je uz načelnika Policijske postaje Virovitica Zlatka Barčana i djelatnike postaje Ivice Blaževića i Željka Gobca…1 1292939083Jučer je u prostorijama Gradske uprave održana operativne akcije ”Mir i dobro” koju je organizirala Policijska postaja Virovitica u suradnji s Gradom Viroviticom.
Prezentaciji je uz načelnika Policijske postaje Virovitica Zlatka Barčana i djelatnike postaje Ivice Blaževića i Željka Gobca nazočio i pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice Antun Mihoković.
Načelnik Barčan posebno je istaknuo da je cilj akcije koja će trajati do 08. siječnja 2011. godine provođenje i povećanje sigurnosti građana za vrijeme proslave božićno-novogodišnjih blagdana kada će se na svetim misama i raznim drugim mjestima, okupljati veliki broj ljudi u organiziranim i neorganiziranim slavljima koristeći i veliki broj raznih pirotehničkih sredstava. Posebna pozornost posvetiti će se kontroli vozila u prometu, a time i sprječavanju unošenja pirotehničke galanterije na graničnom prijelazu Terezino polje.
Pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice Antun Mihoković između ostalog naglasio je odličnu suradnju koju Grad Virovitica ima s Policijskom postajom Virovitica posebno istaknuvši ovaj primjer kao način odlične prevencije koja daje rezultate i najavio nastavak suradnje prvenstveno u interesu naše djece.

Skip to content