60 minuta do Zagreba: IGH i Projektni biro P45 rade projektnu dokumentaciju za brzu cestu do Bjelovara koja je sastavni dio prometnice do Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Hrvatske ceste odabrale su ponudu zajednice ponuditelja Instituta IGH Zagreb i Projektnog biroa P45 za novelaciju idejne i glavne projektne dokumentacije te ishođenje lokacijske i građevinske dozvole za izgradnju 17 kilometara dugačke dionice brze ceste Farkaševac-Bjelovar koja je sastavni dio ove prometnice do Virovitice.
U elektroničkom oglasniku javne nabave Narodnih novina u utorak je objavljeno da su Institut IGH i Projektni biro P45 ponudili cijenu od pet milijuna kuna s uključenim PDV-om, te rokom dovršetka prve faze radova za 24 mjeseca, odnosno 13 mjeseci za drugu fazu radova.

Prva faza podrazumijeva ishođenje građevinske dozvole za jedan kolnik brze ceste, a druga za oba kolnika. Novelacija projektne dokumentacije neophodna je jer je autocesta Vrbovec-Bjelovar-Virovitica-Terezino Polje (Mađarska) još 2012. godine prekategorizacijom razvrstana u kategoriju brze ceste. (lider.media, Fotografija: Kristijan Toplak)

 

Skip to content