50 mladih košarkaša i košarkašica usavršavalo košarkaško znanje na Uskršnjem košarkaškom kampu

kamp 2U dvorani OŠ Ivane Brlić Mažuranić je od 25.-30. ožujka 2013. održan Uskršnji košarkaški kamp u organizaciji Košarkaškog kluba Virovitica1234 i Ženskog košarkaškog kluba Virovitica. Ukupno 50-tak igračica i igrača (8-15 godina) je podijeljeno u tri uzrasne skupine, svaka sa svojim prilagođenim programom rada i trenerom. Na prijepodnevnim treninzima se uglavnom učilo i usavršavalo tehničke
vještine, a na poslijepodnevnim elementi taktike, te igra i natjecanja. Treneri Robert Fritz, Nenad Vajagić, Filip Foret i Marin Ferenčević su potpuno zadovoljni s 20-tak sati odrađenih treninga, jednako kao djeca i njihovi roditelji.

Posljednji dan kampa su obilježila natjecanja i izbori. Natjecalo se u šutiranju, košarkaškom poligonu i zakucavanju. Izabrane su najbolje frizure i tetovaže kampa, a kao najnadareniji su proglašeni Mia Šiljković i Branimir Denić. Epitet najbolje igračice kampa je zaslužila Lucija Ivanac, a igrača Sven Petrović.

Kamp je dobar uvod za tradicionalni Uskršnji turnir kadeta koji će se održati u subotu, 06. travnja 2013. U dvorani OŠ IBM će nastupiti ekipe KK Cedevita, KK Zagreb, KK Meteor Đakovo i KK Virovitica1234.
Vjerujemo da će virovitički kadeti ostvariti dobar rezultat!

Skip to content