25. Zimsko prvenstvo Virovitice u malom nogometu – Naslov u Novu Bukovicu

Niti odličan Ivan Ibriks nije pomogao ekipi „4 kafića“ iz Suhopolja da ove godine osvoje 25. Zimsko prvenstvo Virovitice u malom nogometu jer su udarci sa 6 metara otišli na stranu ekipe MNK Apokalipsa Stoponja Lavazza iz Nove Bukovice. U finalu koje je u regularnom vremenu završilo rezultatom 1:1, pobjednik je odlučen boljim izvođenjem udaraca sa 6 metara gdje je heroj bio Dario Petrović koji je prvo obranio jedan, a zatim zabio i pobjednički gol koji je veliki prijelazni pehar i nagradu od 10.000 kuna odnio u Novu Bukovicu.

Za najboljeg igrača prvenstva izabran je Kristijan Bračun iz ekipe pobjednika, najbolji strijelac bio je Ivan Ibriks iz ekipe 4. kafića Suhopolje sa 9 postignutih golova dok je za najboljeg golmana proglašen Kristijan Dumenčić također iz ekipe „4 kafića“.

U ostalim kategorijama pobjednici su MNK Virovitica (U-14 i juniori), Croatia Grabrovnica (U-10) i Tata Mata Blue caffe iz Pitomače (veterani).

Na kraju posebno treba istaknuti članove MNK Virovitica koji su se i ovaj puta istaknuli kao hvale vrijedni organizatori.

Skip to content