2. Trofej grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije

ples 12

U organizaciji Plesnog centra “Virovitica” i Hrvatskog športskog plesnog saveza održano je međunarodno natjecanje standardnih i latinsko-američkih plesova promotivnog naziva 2. trofej grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije, gdje se među 145 plesnih parova iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske za najviše rezultate, medalje i trofeje natjecalo i 11 plesnih parova Plesnog centra “Virovitica”.

Finalni dio natjecanja otvorio je gradonačelnik Ivica Kirin koji je plesačima poželio plesnu i sportsku sreću, a gledateljima uživanje i dobru zabavu uz najljepši dvoranski šport na svijetu. 2. trofej grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije u najjačoj kategoriji – kategoriji odraslih kako u standardnim tako i u latinsko-američkim plesovima osvojili su Péter Szánthó i Szilvia Juhász, BAC-Proart – Budapest, Mađarska.

Športski plesni parovi Plesnog centra “Virovitica” na domaćem terenu osvojili su ukupno šest medalja te postigli slijedeće rezultate: Lovro Švast i Nadia Dujmović u kategoriji mlađih osnovaca D2, u latinsko američkim plesovima osvojili su treće mjesto i brončanu medalju, a u standardnim plesovima za uzeli su četvrto mjesto.

Viktor Brlas i Lucija Matek u kategoriji osnovaca u latinsko-američkim plesovima D3 plesnog razreda osvojili su treće mjesto i brončanu medalju, dok su u standardnim plesovima D2 plesnog razreda zauzeli šesto mjesto.

Mateo Bušetinčan i Mirna Rešetar u kategoriji osnovaca C plesnog razreda, u obje plesne discipline zauzeli su šesto mjesto.

Mihael Holi i Gloria Ladešić u kategoriji mlađe mladeži D3 plesnog razreda u standardnim plesovima preko polufinala u finalu zauzeli peto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima zapeli u polufinalu zauzevši osmo mjesto.

U kategoriji mlađe mladeži C plesnog razreda, nastupila su idva plesna para PC”Virovitica” Ilija Marina i Mateja Horvatinović i Domagoj Maligec i Nensi Jović.

U standardnim plesovima oba plesna para zapela su u polufinalnom dijelu natjecanja, tako su Ilija i Mateja zauzeli osmo mjesto, a Domagoj i Nensi deseto mjesto.

U latinsko-američkim plesovima Ilija i Mateja otplesavši četvrtfinale u polufinalu zauzeli dvanaesto mjesto, dok su Domagoj i Nensi u četvrtfinalu zauzeli petnaesto mjesto.

U kategoriji starije mladeži D2 plesnog razreda u latinsko-američkim plesovima Krunoslav Blažević i Dorothea Kozlinger osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u standardnim plesovima D3 razreda zauzeli treće mjesto i osvojili brončanu medalju.

Matej Brlić i Sunčana Nađ u kategoriji starije mladeži D3 plesnog razreda u standardnim plesovima osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima bili korak do finala zauzevši sedmo mjesto.

Filip Kihar i Mihaela Ivanac u kategoriji starije mladeži C plesnog razreda u standardnim plesovima zauzeli su trinaesto mjesto, dok su u latinsko američkim plesovima D3 razreda zauzeli osmo mjesto.

Davor Kihar i Gabrijela Horvat, u kategoriji starije mladeži C plesnog razreda u standardnim plesovima zauzali su deseto mjesto, dok su u latinsko-amerikim plesovima iz polufinala u finalu zauzeli šesto mjesto. S

tribor Badanjek i Svea Badanjek u kategoriji starije mladeži C razreda otplesavši samo disciplinu latin osvojili su treće mjesto i brončanu medalju.

Realizaciju ovog hvalevrijednog natjecanja potpomogli brojni sponzori odnosno: Grad Virovitica, Virovitičko-podravska županija, Općina Lukač, Jadransko osiguranje, Croatia osiguranje, Plin VTC d.o.o., Flora VTC d.o.o., CIP d.o.o., Specijalistička ordinacija medicine rada Vesna Hečimović, Titanik d.o.o., Melisa, Zanatpromet d.o.o., Agroservis STP d.o.o., OPG Zora, Silosi VTC, Pčelarstvo Balint, Proizvodnja sokova Krcko, Caffe bar Macando, Intermont. (www.virovitica.info)

 

 

Skip to content