2. Sajam poslova HZZ-a – 13. ožujka

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica po drugi put na području Virovitičko-podravske županije organizira „Sajam poslova“ koji će se održati 13. ožujka u Virovitici u prostoru Strukovne škole.Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica po drugi put na području Virovitičko-podravske županije organizira „Sajam poslova“ koji će se održati 13. ožujka u Virovitici u prostoru Strukovne škole.

Cilj Sajma poslova je omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na regionalnom tržištu radne snage i povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja i gradnje karijere.

Sajam poslova će omogućiti svim nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, osobama koje žele promijeniti posao, te osobama koje žele graditi svoju karijeru izravan i osoban kontakt s predstavnicima poslodavaca koji pospješuju gospodarstvo Županije.

Omogućiti će  informiranje o potrebama poslodavaca i raspoloživim radnim mjestima, o mogućnostima obrazovanja i stipendiranja na području Virovitičko- podravske županije.

Nadalje, nezaposlene osobe, učenici i studenti će imati priliku istražiti mogućnosti koje nudi računalni  program »Moj izbor«. Sajam je zamišljen kao interaktivni susret gdje se na jednom mjestu može razgovarati s poslodavcima, ispuniti upitnik za posloprimce, saznati koja se znanja i vještine traže,  informirati se o mogućnostima obrazovanja i stipendiranja na području Virovitičko-podravske županije.

Na sajmu biti će organiziran i okrugli stol na temu »Profesionalno usmjeravanje i stipendiranje na području Virovitičko-podravske županije« na kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani sudionici i posjetitelji sajma.

Hrvatski zavod za zapošljavanje u ponedjeljak 23. veljače s početkom u 12:00 sati organizira pripremni sastanak s partnerima na kojemu će biti dogovoren sam tijek sajma i organizacija okruglog stola i popratnih sadržaja na sajmu.

Skip to content