15. jubilarni Viroexpo uz pokroviteljstvo Vlade RH

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon što je prošle godine održan uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, te Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva ove godine pokroviteljstvo…Nakon što je prošle godine održan uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, te Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva ove godine pokroviteljstvo nad jubilarnim 15.

Međunarodnim sajmom gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede ” koji će se održati u Virovitici od 22. do 24. siječnja 2010. godine preuzela je Vlada Republike Hrvatske.

Odluka je donesena na zatvorenom dijelu jučerašnje sjednice Vlade RH kojom je predsjedavala predsjednica Jadranka Kosor koja je kao potpredsjednica Vlade otvorila prošlogodišnji ”Viroexpo” ističući tada značaj ovog sajma koji je prerastao u značajnu manifestaciju ne samo za Virovitičko-podravsku županiju već i za cijelu Republiku Hrvatsku.

Skip to content